HomeBảo Trợ Học VấnBảo trợ Từ thiệnNối KếtBản TinHỏi & ĐápGây QuỹGiải TríAbout Us

Mục lục

About UsVovicare  
Lễ ra mắt Vovicare
Vovicare Team
Hình ảnh sinh hoạt nội bộ
Các hoạt động Vovicare
Video: Hội chợ Tết 2004
Video: Ban hợp ca Vovi


Welcome to Vovicare

VoviCare là một tổ chức từ thiện xã hội vô vị lợi đã hoạt động từ năm 2000 do một số người Việt tị nạn sinh sống tại Sydney - Úc châu sáng lập, chú trọng ưu tiên vào lãnh vực đầu tư học vấn cho các em - mồ côi hoặc nghèo nhưng hiếu học - có cơ hội được cắp sách đến trường.


VOVICARE là gì ?

VoviCare A Charity Association

Introduction
    VoviCare is a non-profit, charity association which was founded in 2000 by a group of Vietnamese Australians in Sydney with the aim of assisting poor but hard-working children to continue their schooling, the sick and elderly people who have no relatives to depend on and the victims of natural disasters in Vietnam.
    VoviCare directly carries out and co-ordinates all their activities without going through any middle men or any other organisations, government or otherwise, to ensure that the money they raise fully and wholly reaches their intended beneficiaries without any overhead or cost deductions.  These activities include organising fund-raising functions, screening for the right beneficiaries, taking part in field trips, co-ordinating and distributing funds face to face to the beneficiaries.  Everyone who works for VoviCare is voluntary and does not receive payments of any kind.

Objectives
1. Providing long term bursaries (education sponsorship) to poor school children, high school and university students who achieve high academic results but would not be able to continue their schooling because of economic hardship.  The bursaries are sufficient to help them continue their education to gain recognised qualifications and eventually worthwhile employment.
2. Providing sponsorship to charity organisations operating in isolated areas in Vietnam.  These organisations look after the well being of poor orphans, the disabled, the sick elderly without relatives so that they may have a reasonable primary education, foods and accommodation.
3. Providing financial and material aids to victims of natural disasters in Vietnam.

Education Sponsorship
• Our sponsors are those kind-hearted supporter like you who wish to help poor students who are keen to learn, work hard and are of good character to continue their education.
• Each sponsor can sponsor as many students as they wish.
• The sponsored are those students who have been carefully screened, verified and selected by VoviCare based on our selection criteria and their individual circumstances.
• The sponsorship costs AUD$20 per month per student and the minimum period of sponsorship is 6 continuous months.
• The money will be hand delivered to the student monthly.
• The student is re-evaluated yearly at the end of each academic year to ensure they still fulfil the VoviCare's selection criteria for continued sponsorship.  The re-evaluation is based on their end-of-year school reports and their current family circumstances.
• The sponsor will be fully kept informed of the sponsored student(s) and may contact them directly for better understanding and encouragement.
Charitable Sponsorship and Financial Aids
To raise funds to support these activities, VoviCare holds:
• weekly Sunday lunch at our venue
• annual food fair "Foods For Love" in March in NSW.

Our Appeal
We sincerely appeal for your active support and contributions to encourage and help us to continue carrying on this worthwhile cause.
On behalf of the students, their parents, their teachers, the elderly and the victims of natural disasters, we whole-heartedly thank those who have been continuously supporting and contributing to our cause.  Your kind and generous support undoubtedly brings encouragement and happy changes to the lives of the poor and the disadvantaged in Vietnam.

Our contacts are:
- Viet Truong: (02) 9153-7241 
- Son Dang: 0422-655-472 
- Tai Tang: 0416-106-725
- Linh Phượng: (02) 9738-9815
Website: http://www.vovicare.net

Hội Từ Thiện VoviCare

Giới Thiệu
    VoviCare là một tổ chức từ thiện xã hội vô vị lợi đã hoạt động từ năm 2000 do một số anh chị em sinh sống tại Sydney - Úc châu sáng lập, chú trọng ưu tiên vào lãnh vực đầu tư học vấn cho các em kém may mắn nơi quê nhà và sau đó là giúp đỡ những người già nua, bệnh tật cũng như cứu trợ đồng bào nạn nhân của thiên tai tại Việt Nam.
    VoviCare trực tiếp đảm nhiệm các công tác liên lạc, bảo trợ, cứu trợ những em học sinh, đồng bào cần được giúp đỡ, gây quỹ và phân phối tài chánh đến tận tay những em học sinh và đồng bào này.  Nhờ vậy, VoviCare biết chắc được số tiền bảo trợ hay cứu trợ sẽ được chuyển đến tay các em học sinh và đồng bào một cách trực tiếp, không qua bất cứ một hình thức gián tiếp nào.  Tất cả những người làm việc cho VoviCare đều là thiện nguyện và hoàn toàn không nhận thù lao dưới bất cứ hình thức nào.

Mục Đích
1. Bảo Trợ Học Vấn: giúp đỡ những em học sinh, sinh viên Việt Nam hiếu học, chăm và ngoan nhưng thật sự nghèo khó, thiếu thốn mọi phương tiện và điều kiện để các em có thể tiếp tục theo đuổi việc học.
2. Bảo Trợ Từ Thiện: trợ cấp tài chánh dài hạn cho các cơ sở từ thiện, đặc biệt ở các vùng xa xôi đang thiếu thốn phương tiện dạy học cho các em nghèo khó, mồ côi hay khuyết tật, hoặc chăm sóc cho các cụ già nua không có thân nhân nuôi dưỡng để họ có được một mái trường hoặc mái nhà thân yêu với tương đối đầy đủ các tiện nghi, phòng lớp và thầy cô giáo.
3. Ủy Lạo: Cứu trợ khẩn cấp cho các nạn nhân thiên tai hay các biến cố đặc biệt khác.

Bảo Trợ Học Vấn
• Người Bảo Trợ là những vị hảo tâm muốn bảo trợ học vấn cho các em học sinh hay sinh viên nghèo nhưng hiếu học, chăm và ngoan.
• Người Nhận Bảo Trợ là những em học sinh hay sinh viên đã được VoviCare chọn lựa sau khi được chính VoviCare xác minh đúng theo tiêu chuẩn và hoàn cảnh của từng em.
• Số tiền Bảo Trợ Học Vấn là $20 AUD/tháng và Người Bảo Trợ có thể đóng tiền Bảo Trợ ít nhất là 6 tháng cho mỗi niên học.
• Tiền Bảo Trợ Học Vấn được chuyển thẳng từng tháng đến tay mỗi em được bảo trợ.
• Quy chế được tiếp tục hưởng tiền bảo trợ học vấn do VoviCare tái xét hàng năm bằng kết quả học tập cuối năm của từng em.
• Người Bảo Trợ cũng được cung cấp thông tin cần thiết về các em mà mình bảo trợ sau cuối mỗi niên học.
• Người Bảo Trợ và học sinh nhận Bảo Trợ trực tiếp liên lạc với nhau để trao đổi thông tin và nhân đó người Bảo Trợ có thể tìm hiểu cũng như khuyến khích việc học hành của các em.
Bảo trợ Từ Thiện và Ủy Lạo
Để có tài chánh trong việc Bảo Trợ Từ Thiện và Ủy Lạo nạn nhân thiên tai, VoviCare tổ chức gây quỹ qua các hình thức sau:
• Vovicafé được mở cửa mỗi Chủ Nhật tại trụ sở Vovi.
• Gánh Hàng Tình Thương được tổ chức mỗi năm một lần vào tháng 3 dương lịch tại tiểu bang NSW.

Lời Kêu Gọi
VoviCare, thay mặt cho các em học sinh nghèo còn đang khốn khó trên quê hương, các phụ huynh và các thầy cô giáo của các em, chân thành cảm tạ lòng hảo tâm của các vị ân nhân đã, đang và sẽ mở rộng tình thương để an ủi và khuyến khích các em trên con đường học vấn, xây dựng tương lai.
VoviCare tha thiết kêu gọi sự tích cực đóng góp của tất cả quí vị, của ít lòng nhiều để chúng tôi thực hiện lòng mong đợi của quí vị được hữu hiệu hơn.

Thông tin liên lạc:
- Anh Việt: (02) 9153-7241
- Anh Sơn: 0422-655-472
- Anh Tài:  0416-106-725
- Chị Phượng: (02) 9738-9815
Website:  http://www.vovicare.net

Vovicare Team
Buổi ra mắt Vovicare
Video: Hội chợ Tết 2004
Các hoạt động Vovicare
Hình ảnh sinh hoạt nội bộ
Video: Ban hợp ca Vovi

VoviCare
A Charity Association

VoviCare is a non-profit, charity association which was founded in 2000 with the aim of assisting poor but hard-working children to continue their schooling.
VoviCare directly carries out and co-ordinates all their activities without going through any middle men or any other organisations, government.

Your IP : 35.173.48.53    About UsVovicare
 
Copyright © 2008 Vovicare
Phone: (02)91537241 (Viet)
Mobile: 0422-655-472 (Son)
P.O.Box 153 Riverwood
NSW 2210 Australia
Email: contact@vovicare.net
Website: http://www.vovicare.net
Website: 2070729 hits  This page: 2070889 hits Page generated in: 0.015625 secs Webmaster